Havanna - 2004.12.14

[Ever since I was 8 or 9 I've been standing on the shoreline]

Wednesday, October 18, 2006

1430. Några dagars skunkdagbok

[2006-10-18 05:42]
05:39

frågade en stockholmare om varför stockholmare inte gillar fula människor. han sa att "fula människor" är betyder samma sak som "osköna människor".

jag har inte varit i stockholm sen jag var 15 bastih.

jag vill iofs inte åka dit heller.

jag hade bara pissat i deras tunnelbanestationer, babblat som en fjortis och fuckat upp deras bilköer ändå, såoo. och sen hade dom kallat mig för FUL. haha.

[2006-10-17 01:46]
01:43

Det här stör sig stockholmarna på mest:
1 Förseningar i kollektivtrafiken: 17,3 procent
2 Arroganta överklasstyper: 13,6 procent
3 Babblande fjortisar på tunnelbanan: 8,9 procent
4 Bilköer: 8,4 procent
5 Barnvagnar körs i bredd på trottoar: 7,2 procent
6 Nerkissade tunnelbanestationer:
5,9 procent
7 Fula människor: 3,4 procent
8 Köer i affärer: 3,2 procent
9 Jobbiga dörrvakter: 3,1 procent
10 Långsamma/sura kassörskor: 2,9 procent

plats nummer 7, eh?

det känns som att dom babblande fjortisarna röstat fram förseningar i kollektivtrafiken och arroganta överklasstyper. dom arroganta överklasstyperna har röstat fram fula människor. busschaufförerna har röstat fram dom babblande fjortisarna och bilkörerna. fula människor har röstat fram dom arroganta överklasstyperna och jobbiga dörrvakter. barnvagnsmorsorna har röstat fram nerkissade tunnelbanestationer och dom som kissar ner tunnelbanestationerna har röstat fram (om dom ens röstat) barnvagnsmorsorna. dom sura kassörskorna har röstat fram dom långa köerna och dom långa köerna har röstat fram dom sura kassörskorna, osv...

(alla har röstat på dom sura kassörskorna och dom sura kassörskorna har röstat på alla andra)

04:33

C. loggade in på MSN. vi pratade om China. om alla gånger vi gick och köpte Tsing tao och rökte billiga 4 kronors-cigg och vaknade upp på förmiddagarna och rökte 4 kronors-cigg, gick på stan tills klockan blev mycket nog för att gå och köpa nya Tsing tao. han jobbar som advokat sa han. i Dublin. jag sa att han skulle skita i det och flytta med mig till Shanghai istället. varför ska man jobba som advokat när man kan bo i Shanghai och röka 4 kronors-cigg. han sa att vi skulle hooka upp med två kinesiskor och jag sa okay, let's do it. han svarade, the best of two worlds, maaan. 2009? 2009, fine.

[2006-10-16 03:02]
03:00

såg Blodröda hästar idag. eh, vad säger man? tillbaka till filosofin. måste skriva tre arbeten till om logikproblem. wtf. wtf. wtf. jag borde skriva om Blodröda hästar istället. det hade gjort sense.

03:02

var hemma hos J och T hela helgen. skönt, sov i soffan. vaknade, hörde att J var i köket. gick dit. drack en te. vi gick ut på stan, tog en kaffe. tittade på Arsenal. drack några öl. käkade en hamburgare. gick hem och spelade lite tv-spel. drack lite sprit. lyssnade på Kevin Rowland - Conctrete & Clay, sjöng med. rökte några cigg. gick till KB. ringde S gick hem till S. vaknade av att solen sken in genom persiennerna. gick upp. gick hem. köpte en coke på vägen. tände en cigg.

03:05

"det är inte varje dag man får stryk av en 13-åring i schack." shit, vad kaxigt det lät. men det är inte varje dag man spelar mot en 13-åring i schack heller, och när man väl gör det så åker man på fetdäng. aight?

03:07

köpte vitaminrör. mjölk. bröd. tonfisk. ris. och lite annat. 216 spänn. tjoff, fuck konsum. om jag hade varit president för en dag så hade jag bombat dom. alla dom. alla dom. och kidnappat kassörskorna som bara sitter där och ser sura ut. ah, nu säger alla "ha en fin dag". som om dom blivit tillsagda det. jag har aldrig hört någon säga "ha en fin dag" utan att mena det så lite. jag svarar okay. packar ihop varorna. går därifrån. dom skrattar säkert åt mig.

03:20

ibland.. tänker.. jag.. att.. om.. Valeri Solanas.. bara.. hade.. varit.. kille.. så.. hade.. hon.. varit.. jättekänd..

[2006-10-10 00:35]
00:34

euoh. fick stryk av en 13-årig kines i schack. han hette shuai och efter tre drag så sa han, där vann jag. typ 30 drag senare vann han. det är inte varje dag man får stryk av en 13-åring i schack.

[2006-10-09 03:46]
03:29

helgen var bra. spelade schack och drack espresso och gick till KB och hjälpte T att flytta in hos J, vid V-torget. köpte ett 100-pack te. och en tandborste. har fått en madrass på golvet, too. så nu är det bara att åka dit, when ever.

sverige vann mot spanien. det var kul. när allbäck gjorde mål stod och jag skrek och skrek och efter ett tag så tittade J på mig som om jag var helt CP-skadad, och då tänkte jag; jag är nog det. hörde förresten att man kunde utveckla en CP-skada. oj. sen när allt lugnat ner sig sa J att 10 000 meter är bara kul att kolla på när man är med C (moi alltså) för han står upp hela tiden typ som om det var nu eller aldrig, allt liksom, *långa blickar* och jag sa; skyllde ifrån mig, wtf, det var ju OS-final och han den där och han den där, och sen kom jag på mig själv att jag nog är CP-skadad ändå. jag vet inte ens vad löparna heter. men dom är söta på nåt sätt, dom dansar. och det är nog därför.

T hade med sig en soffa och en TV, så nu finns det två soffor och två TV-apparater. i ett vardagsrum. där finns också två TV-spel, jag vill köpa ett Supernitendo. och ett NHL 95. eller Sega 16-bit och NHL 96.

[2006-10-03 06:11]

19:15

Galaxie 500 - Snowstorm

give me snö!

19:19

"- Passagerarna befinner sig inte under något hot. De kommer att ge upp, de förklarade sig redo att ge upp i samma ögonblick som de kapade planet, sa Karlitekin enligt AP."

Om några som kapade ett flygplan obeväpnade och samtidigt som dom kapade planet sa att dom var obeväpnade och ville ge upp. Kan bli en cool film 2008. Eller en dokusåpa 2007. Eller en Janne Josefsson-dokumentär. Don't know, men rätt så gulligt att kapa ett plan och säga att man ger upp, det första man gör. Eller: 'Nu har han fått sina fem jävla minuter i rampljuset', som Lasse Kronér sa om mannen på krogen som hittade på att Lasse Kronér hade slagit ner honom.

Han hade ju kunnat välja någon bättre person än Lasse, så hade det blivit mer trovärdigt. Typ, Bert Karlsson.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

Bloggtoppen.se BlogRankers.com