Havanna - 2004.12.14

[Ever since I was 8 or 9 I've been standing on the shoreline]

Monday, January 10, 2005

List of the day, numero 2 .. >>CP-låtar<<

HEyhey hej Monica.. jag skulle gå till arbetsförmedlingen men kom aldrig iväg, så nu sitter jag här och lyssnar på CP-musik och vill dansa och ska bränna en skiva och göra en lista på låtar som måste vara med.. måste, måste, måste.. och jag vill dansa, too..

1. April March - Chicken habit ... En klockren jävla låt!! Ett slag i magen en fucking uppenbarelse och så jävla egen och en France Gall med lite "Motown" och så jävla sexigt och den jävla rösten som spricker i varje mening och går av och går upp i falsett av hesa stämband och stämband som skruvar sig generat i rampljuset och oskuldsfullt och så jävla fint, och lyssna, lyssna, lyssna, och dance!!

2. France Gall - Cet-air la ... Ah, and she is da MaaaN!! She is daa Shit!! Schlagerdrottningen som hellre sjöng om knark en fina söta romanser.. Det vackra och barnsliga och melodierna och fuck,,, melodierna!! Och oskyldiga... Och Cet-air la är en låt man bara vill dansa sönder sig själv till.

3. Statler Brothers - Flowers on the wall ... ha, Tarantino plockade med låten för en korsning och en krasch i Pulp Fiction.. en underbar låt.. en sorglig låt med så mycket glädje och fylld av någonting..

4. Magnetic Fields - Let's pretend we're bunny rabbits ... knulla, och tänk inte på någonting annat...av Stehpens 69 love songs är det nog den här som handlar minst om kärleken.. men dansa.. för det är en helvetes låt!!!

5. The Maytones - Brown girl (in the ring) ... det låter så jävla plåtigt, så jävla avigt,,ha, som att studion var ett plåtskjul utanför Kingston.. och "sha-la-la-la,,show me emotions, show me emotions"...

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

Bloggtoppen.se BlogRankers.com