Havanna - 2004.12.14

[Ever since I was 8 or 9 I've been standing on the shoreline]

Thursday, December 16, 2004

vi fattar INgeNTing

lyssna på Love "Alone Again or", och dö. långsamt dö. bara långsamt, tyst så att ingen hör.

**##Dansa, $$¤¤1995 is missing busses... Just like honey... Waterloo Sunset... Transmission... Sleepin' in.. France Gall.. The Fear is on.. ///You can't hurry love/// _m_o_t_o_w_n_ dansa eller dö. :Quality control: : :17 år.. Heroes, Before We BeGiN - - - > >CONCRETE AND CLAY < < - - - - Watch out, Sally!!!! the Upsetters___Brimful of Asha__-FIGHTTest a house is not a motel,,,,tWeE,, you were right.. lalala-håll käften.SHE BANGS THE DRUMS!!!!!!!! !=?"O#!?#"=!?"=#!=?"#?!=#"?!=#?!=# ?" BOYS DON'T CRY...Lee REmiCk..DAmaged goods..*Space Oddity* (för så nära får inge gå, och så nära får ingen gå) The:-Ballad of JOhn and YoOKOO. //""""""ha, bAra EtT SÄTT att förlora på- ta upp handväskan, GUCCI-, tvätta av märket så att alla ser, såja, såja, jag vet att du vill. och låtsas att du inte finns. titta ner, säg "TIIIINDERSTICKS" högt så att alla hör,,,harkla dig för uttalet,,,säg det igen...säg att TINDERSTICKS är världens bästa band...ingen kommer Förstå Dig INGEN KOMMER Ens förstå om du menade det du sa... men för dig så spelar det ingen roll.. du har delat med dig av konsten... och det är att SkapA sig ett EGeT Liv. SKAPA dEt. bara för atT slÖSA på Det. SlåSssSs. säg Hej till FOlK på StaN. låtsaS ATt DU LEVer. för BARA SÅ lEEVER Maan.">>>""//- [I don't wanna be filled with doubt][I don't wanna be a good boy scout][I don't wanna have to learn to count][I don't wanna have the biggest amount][I don't wanna grow up]]]]]]]]""..!!


bilder på folk som kollar bort, som inte finns. som drömmer. som säger "hej" till busschauffören och rånar pensionärerna som sitter längst bak, och hej, jag ska sitta längst bak i mitten, för det är en buss till ingenstans, och någonstans går folk av men skit i det, skit i det, det betyder ingenting, vi åker bussresan fram, tills den stannar, tills den rostar sönder och halkar av bron ner i en å som är full av lik från broar där någon stått längst upp, på kanten, och predikat om hur allting ska bli, och sagt att om ni inte orkar mer så hoppa, hoppa och dö, försvinn, och en hoppade sen hoppade alla andra efter, och ingen förstod längre någonting. och killen med glasögon stod kvar väldigt länge, tittade på månen och tittade på stjärnorna, men såg ingen som tittade på honom, och till slut hoppade han också. för han tänkte att här kan ingen vara, och här blir man ändå inte det man vill. man blir gammal, vuxen, får en bil med 5 års försäkring, försäkrar allt man har i hela sitt liv, och låtsas att man hela tiden vinner över döden...HaaAA ni vet inte vad det innebär...och vi åker bussresan fram..vi åker bussen fram till ingenstans för vi har inget bättre för oss. någonsin!!!

vi fattar INgeNTing. Vi vill inte fatta någonting. jag Är trött, så jävla, trött. så jÄvlA trÖTt på folket sOm vet hur aLlting är. varFör vet de alltIng? redan? läs BeaT!!!! till vilket pris har de köpt allting som de har, och vet.. de fattar ju ändå ingenting de ser.. och jag är vad jag ser.. men de tittar inte, för de är rädda för det de inte är.. det som finns runt omkring.. och vi läser BEAT.. och vi är ingenting.. om någon frågar, så säg att vi är ingenting, precis så små och oskyldiga som ingenting.. och precis lika redo för att explodera och klä sig i någonting som betyder någonting.. men ingenting är fylld av känslor, och utan någonting, kan man inte förlora.. och jag är rädd för sånt.. jag är rädd för att förlora.. för om jag är förloraren, sämst.. så kan jag inte förlora mer.. och jag kan inte vara vinnaren,, jag kan bara vara rädd.. rädslan för att förlora.. det är jag, sån är jag!!!!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

Bloggtoppen.se BlogRankers.com