Havanna - 2004.12.14

[Ever since I was 8 or 9 I've been standing on the shoreline]

Sunday, August 21, 2005

551. 12:48, haha.

söndag [2005-08-21 12:57:11.0]
12:48

haha. helg finito. loggade in på skunk och såg mig själv på framsidan. igår var en jävla kukdag! vi gick till slacker och satt vid ett bord och sen tänkte vi, nej, det här är kass, när stora män i skägg började hoppa i en böghög till någon hårdrocksskit. men det var najs när Tobias kunde varje låttext från Libertines, Bright Eyes, M Ward.. så vi satt och sjöng och varannan sekund sa någon, det här är bäst. men vi gick därifrån, och då ringde Alister, ooohh maaan, jag sa, jag kommer upp och säger hej, för vi var utanför och då kom kuken själv, 11:ans spårvagn, så vi sprang dit, och jag ringde Alister och sa, kuk, kuk, kuk, men nu är vi här, magasinsgatan du vet Håkan Hellström, och bla, bla, jag kommer tillbaka, så jag sa hej då till tobias och jonas och sprang till domkyrkan, tänkte ta spårvagnen rakt upp till stigbergstorget, springa upp för trapporna och säga HEJ HEJ HEJ, och då, ringde, BJÖRN, som sa att klockan var kvart i 2, slacker ingen idé, min stämpel hade försvunnit och vi satt på kungsportsplatsen och såg alla folk springa åt alla andra håll och jag tänkte på låtraden som Tobias sjöng förut, "håna oss om ni vill, vi springer, ni står still", och det var så fast tvärtom nu, men Tobias sprang säkert till tåget och innan vi sa hej då skakade vi hand och sa, see you later! ..och Björn ska flytta till Luleå imon, han sa: let's not shit ourselves! let's take a coffe instead!! så vi gjorde det och skrattade och sprang runt i hela stan efter Bob Dylan-posters, och vi hittade en, som han tog ner och på stationen satt en gammal kompis jättefull, och han såg postersen och drog den från Björn och rev sönder den! och Björn putte ner kompisen på spåret så han blev liggande där. och sen kom han upp och gick runt till folk på tåget och sa: jag är din brevbärare, du bor på 2:a våningen, 4 d, läser du Moore? är du med i hemvärnet? och vi skrattade, för det roliga var att: HAN hade nästan alltid rätt. sen så vaknade jag upp, och solen sken och någon hade satt på Rolling stones - Ruby Tuesday, och frågade om jag ville ha kaffe, och det var verkligen en bra dag att vakna upp till. nu är klockan 12:56 och jag undrar vad Alister gör idag, igår, 4-ever.


fredag [2005-08-19 17:04:45.0]
17:04

sista dagen på jobbet. kommer hem. msn: björn kommer till mig 7, kom till mig 7.

YES!!


torsdag [2005-08-18 16:48:35.0]
16:47

dagens prestation: 800 kompostpåsar a la 10 kartonger, på samma gång. i en stapel. det var ett vad men det borde ju vara något slags rekord.

19:13

vill ha:

* THE CLIENTELES NYA
* BROADCASTS NYA
* SUFJAN STEVENS NYA


onsdag [2005-08-17 21:05:17.0]
21:08

en dag på soptippen: Fredrik:

- att slänga sopor på tippen är det manligaste som finns!
- och snus?

trettio sekunder senare.

- oh, hon där frågade om jag jobbar här.

inte lika manligt?

21:19

haha, hmmm.. vi bar ett kylskåp till 4:e våningen och det var ju skitvarmt idag. jag gick först, och han som bar i andra änden kom efter mig, och det var svettigt och halt, så han frågade, hur många trappsteg är det kvar och jag tänkte ljuga och säga att det var 5, när det bara var 4, för när vi var små, me and my twin, så lekte vi hos en dagmamma och dagmammans son som var fet och elak och våran boss var blindbock och jagade oss och vi sprang upp för en trappa och han sa JAG VILL INTE SPRINGA UPP FÖR TRAPPAN och dagmamman kom och sa ERIC SKA INTE SPRINGA UPP FÖR TRAPPAN NÄR HAN ÄR BLINDBOCK men sen gick hon ut och vi övertalade Eric att gå upp för trappan för vi sa att vi skulle säga hur många trappsteg det var kvar och när han kom på översta trappsteget, eller när han stod längst upp och det var 0 trappsteg kvar så frågade han HUR MÅNGA TRAPPSTEG ÄR DET KVAR och vi fnittrade och så sa vi vänta lite vi ska bara räkna så viskade vi till varandra och min syster sa OKAY rätt så högt och så frågade han igen och så sa vi ERIC DET ÄR ETT TRAPPSTEG KVAR och då lyfte han benet jättehögt men det var ju inget trappsteg kvar så han ramlade ihop rakt på näsan och började blöda näsblod, och när dagmamman kom in fick vi värsta utskällningen hon skrek SÅ DÄR GÖR NI INTE EN GÅNG TILL TITTA VAD DET BLÖDER FRÅN ERICS NÄSA NU.. och.. det var han som tog livet av sig sen, men det var nog inte därför men ändå.. men när vi bar kylskåpet så vågade jag inte säga likadant för tänk vad som skulle hända då så jag sa DET ÄR 4 TRAPPSTEG KVAR när det var 4 trappsteg kvar.


tisdag [2005-08-16 17:10:55.0]
17:02

dagens sanning: allt du gör, nä, 90 % av tiden vi har jobbat har du skämtat, bara för att kolla hur jag reagerar.

dagens ONT: skulle spela hjälte. klättrade upp för ett tak, på ett tak, och stod på tå och nådde med fingertopparna till det andra taket och hängde så och tog upp fötterna på det andra taket så att jag var upp och ner och då sprack listen som jag höll i och ramlade av så jag föll rakt ner med ryggen mot alla tegel på det första taket och 2.20 meter stirrande mot himmeln och oj, hur kommer det att gå men det gick bra, poff, så fem tegelstenar gick sönder och fem tanter, en för varje tegelsten, ställde sig nedanför och frågade hur det gick, och dom stirrade som om jag inte levde, hähä, så jag svarade, bra, tack, jag lever, och dom fortsatte stirra som om dom inte gick på det, som om jag inte levde. jag ska inte spela hjälte igen, det gör bara ont.

dagens samtalsämne: alla gubbarna och tanterna satt vid lunchbordet och diskuterade om kalle anka var farbror eller morbror till knatte, fnatte och tjatte. men ingen visste, och då sa en annan att pluto var en hund. typ för att byta samtalsämne. och då fyllde en annan i att musse pigg var en mus. och så blev det tyst ett tag. sen sa en tredje, bara, BJÖRNligan, och skrattade som om han skrattade åt ett eget skämt, det var inte ens ett skämt. (i alla fall inget roligt skämt.) sen tog rasten slut.

17:10

ey, ey, ey. utanför fönstret står massa högstadiebarn som jag hade i NO i våras, och glor! en av dom slog sönder en glasdörr på lektionen. jag sa att han var COOL. hoppas han fattar ironi..

18:06

fan - fan - fan - KUK! jag kan inte ladda ner låtar. och jag vill ha Sufjan Stevens nya. really, send me? oo send me? oooOoo

20:58

sweet lady in pink and purple ska jag ringa dig eller ringer du snart? ringer du sen, eller ska jag skicka ett SMS och fråga, om du kan ringa mig NU.


måndag [2005-08-15 18:44:24.0]
18:39

måndagkukdag. 4 dagar kvar. på jobbet. sjukaste samtalet idag, jag stod ute, och det kom fram en tant, typ 70 år. grått hår. damcykel. mystisk.

- jobbar du här?
- ja, vadå?
- jag har en solstol.
- aha.
- min son har den, han bor här.
- här?
- ja. han vill slänga den.
- släng den på soptippen!
- han är väldigt sjuk.
- tyvärr.. men..
- ursäkta, jag skulle bara säga det, att du är fin.
- asså.
- du ser bra ut, du har fina färger.
- asså.
- vart ska han slänga solstolen?
- på soptippen eller på en återvinningscentral!
- aha, jag måste nog gå nu. hej då.
- hej då.

20:58

fan jag saknar sundet. the sund. where are you my hero? grillfest och du försvann bara under rälsen i det värsta jävla regnet ever, och du sa, om jag får en cigg på vägen hem, så klarar jag mig. och vi gjorde high fives om alla andra i det rummet och satt i en soffa när två andra började dansa, fulla, dansade, och du sa; "titta där, hon gör robotdansen, är det inte kul, den var ju ute redan 1995".. om en tjej i lakan och när hon kom in första gången, "vad händer? en tjej i lakan kommer in, det är ju helt sjukt.." .. och två high fives på rad.

come back from san fransisco, liksom.


söndag [2005-08-14 15:33:17.0]

21. 18, gråa moln. pfft, snart sömn - har inte ens vaknat än. sista söndagen, imon: sista måndagen. sen första fredagen. första lördagen. och sen, kanske kina. sista lördagen. första måndagen i kina. sista söndagen i kina. hem. och så kommer det hålla på 4-ever.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

Bloggtoppen.se BlogRankers.com