Havanna - 2004.12.14

[Ever since I was 8 or 9 I've been standing on the shoreline]

Monday, January 23, 2006

939. Kate Moss

Varför vuxna män älskar Kate Moss?

Hon är snygg, hon är inte skitsnygg, hon är inte lika snygg som Sophia Lorén. Men det är inte det, oh no, det är skönhet, hon är inte lika snygg som Angelina Jolie, nähe, hon är bara, inte likadan, hon är som Nathalie Portman, tjejen som alla i hela världen skulle vilja vara tillsammans med, åka till Bahamas och skita i allt, ha som lillasyster, älska, älska, det är sprödheten som är skönheten som Nathalie Portman i, haha, Closer; som Kate Winslett i Eternal Sunshine, dom galna, dom som gräver ner sig i varenda gatuhörn och varenda gränd som livet har, dom som fastnar i knark ibland, av ren nyfikenhet, av rastlöshet, som Dean Moriartys alla flickvänner, säkert, dom som styr sina bilar sicksack mellan trafikljus och vägmarkeringarna; i 160 knyck, kors och tvärs genom Amerika, i jakt på jazz, sex & sprit, knark, dans, vad fan ni vet ju.

Varför vuxna män älskar Kate Moss:



1.



2.



3.



4.



5.



6.



7.



8.



9.



10.

2 Comments:

At 8:21 PM, Blogger the lost feeling said...

det är inte bara vuxna män som älskar kate moss, jag gör det oxå! hon är fan snyggast i hela universumm....hon och johnny depp. fatta om dom hade fått barn när dom var ihop. och ungarna sen blivit skitfula, hahaha!

fan casse....du säjer att du ska göra allt det och sen bloggar du såhär mycket! haha. galet. jaja. jag tävlar inte med dej. jag nöjer mej med å va tvåa :)

 
At 8:59 PM, Blogger Alfredo Augusto said...

the lost: yähh, jag gjorde den listan med James Dean.. och sen fattade jag att tjejer också gillar Kate Moss, för alla älskar såna människor, precis som det är med James Dean.. ;)

 

Post a Comment

<< Home

Bloggtoppen.se BlogRankers.com