Havanna - 2004.12.14

[Ever since I was 8 or 9 I've been standing on the shoreline]

Sunday, July 31, 2005

454. 14:42 Vilken jävla helg

[2005-07-31 14:45]
14:42

vilken jävla helg.

04:45

- efterfest?
- det är bara jag här.
- men, jag behöver bara sprit och någon som skrattar.
- haha.
- & spriten.

14:45

lyssnat på kenta. kenta is the shit. vi låg på golvet på en matta på en efterfest och sa att kenta är gud och han sjung Var är alla polarna - Jag vill aldrig, aldrig, aldrig dö - Idag är jag stark - och va, jä, vi fattade hur världen var och livet och sånt. och jag fick en isbit under tröjan varje gång jag somnade, för klockan var sju på morgonen, men vi lyssnade på repeat.

14:48

ah, fan. kuk. det finns en kille på internet som säger att magnolia är världens bästa film. jag undrar hur han ser ut i verkligheten. ska vi dricka vin, under en korkek, med paddorna. du&jag.

14:51

ohj, på burger king. en gubbe och hans flickvän. "vill du hänga med hem på en trekant?, du kan få stoppa den i röven." jag blir fan rädd-dd-dd-ddd-dd-dddd-dddd-och sen drog vi till röda rummet. åh, let's forget that shit, på indiska.

14:55

sundet is the shit, och vi blev kompisar. han sa att jag var heroin-chick. kate moss-stilen. "jude law, brad pitt, och heroin-chick." han ser ut som >KURT Kobain<...med knark i ögonen. och stripigt hår. vadfanhänder? han såg ut som Cornelis W. och ha, han gick likadant. tog en cigg, försvann i regnet, vid rälsen, under spåren eller över DOM. sen, fingrarna mot munnen. i'm lovin' it. bra. vi är fan kompisar. bra. eller hur. och "du är heroin-chick och du är medveten om det". vadfanhänder. those days.

15:04

[2005-07-28 16:47]
16:47

"du har världens konstigaste humor"

[2005-07-27 21:13]
21:10

ihh, nu har jag jobb i tynnered. hon var knas. i was there. utanför stod det 5 gurhlzzz, flickor, 5 år, i en container, och letade. en flicka höll upp ett par trasiga kängor, nä, stövlar, svarta, och sa: hey, vill din mamma ha en morsdagpresent? och den andra, hon kanske bara vill ha nya skor. innanför satt jag, ju. och hon sa så här: ibland händer det att folk snackar skit om chefen, det är inte bra. om någon frågar, så säg bara att jag är bra. skriv på, börja sen. pom-pom-pom. tYnNeReD. jag ska gå ut och leka med barnen i en container, nu. hej då. vill du ha ett par nya skor, äh, stövlar? kyss min röv. jag frågade flickorna efter vägen till spårvagnsstationen. dom sa kapol, kapol och pekade ditÅT. sen gick åt andra hållet. hoppas dom fattade att jag bara frågade för att ha någonting att fråga om. jag kunde, ähhh, inte med att vara med, och hoppa upp där. hur skulle det se ut? eGenTlIgEn.

21:13

sen gick jag in på sIBA. det låg också där. värsta metropolen, jöh. jag tänkte fråga om Fabian var där. jag tänkte säga, Fabian, hur mår Fabian. Är det du som är Fabian? Fabian, hallå, Fabian. Fabian var är du, när jag behöver dig. Fabian? Jag tänkte bara säga att din lugg är fin - rätt så fin - helt okay - den duger väl.

21:21

igår spenderade han 100 000 kr på NetonNet, Plasma-TV, 42 tum.

idag, frågade han om vi skulle ta en öl.
ahh. vad snabbt tiden går.
igår, skickade han ett SMS, "jag konsumerar idag". idag köpte han kebab, på stående fot.
idag, sa han att Nivå, på Avenyn är bra. och om alla fester, i Las Vegas. om alla fester i New York. om ubåtar, och gratis sprit. idag, sa han att det finns en kille i GBG som alla kallar Kronte, som spenderar tjugo PAPP per kväll, på helrör och sånt. idag, sa han att jag borde hänga med han, och Kronte, så ska vi göra stan, och snacka med snygga tjejer i en bar. kavaj, kavaj. kavaj? ja, kavaj är bra. satt i luvtröja, svart, söndriga jeans, armarna i kors, målarfärgade skor. kan jag gå så här? - det är lugnt, jag känner killen i baren. men Kronte då?

21:48

jag lurade min arbetskompis att Svennis var med på listan i Aftonbladet över de 100 bästa idrottsmännen. och att Staffan Strand var 42. han är coolast, iaf. och Håkan Mild. men han är inte cool. och Svennis, 97:a, då sa han, VA? då sa jag, men kom igen. han är ju bra. då sa han, vad fan har Svennis gjort? då sa jag, han har ju spelat fotboll i division 2. då sa han, men Capello då?

[2005-07-26 16:52]
16:51

igår, Snooker. vi förlorade mot Junhui, för att tobbe sabbade allt på sista, svarta. 60-62 i avgörande frame. fan. som finalen 85, fast tvärtom. åh shit. vi som låg framför TV:n och mätte med böcker, och kisade med ögonen för att se, och skrek och sånt. fuck you. fuck him. fuck Dong Junhui.

[2005-07-25 16:46]
16:43

weii. tobi ringer, nu ska vi spela poker. som i edinburgh. öl, poker-VM, öl, klättring, upp för en jävla kulle. dans. dans. öl. poker-VM.

[2005-07-24 23:31]
23:27

ska sova nu. lyssnar på Downtown train med Tom Waits, på repeat. jobb imon & såoo. ihhh! isch, isch. har långa seriösa samtal med folk som man möter på stan dagen efter och verkar leva ett annat liv. blaha. någon säger att jag är bra. på msn. jag säger, du vet inte vem jag är men jag kan låtsas att jag tror på dig aaahhaaa--att jag känner dig -- ahhhaaaaaaa--- om du bara låtsas ---ahhhhha---att du känner mig. och så skickas en fil till, mp3, och jag tar emot. och plötsligt känns det som att vi alltid har varit där. här. nu. & 4ever. sen, dy veeet, jag blev jättefyll och sa till DJ'n att Boys don't cryyy var världens bästa låt,, yyy,yy,y,,yy,, men han höll verkligen inte med..men det gjorde dyyyy... yyyyy,,så jag lyssnar på repeat. idag. tills jag somnar, in. och ända ända ända till morgonen. och jag säger aaaaaaaaa och ooooooooo och mmmmmmmmmmm och iiiiiiiiiii och någon borde fatta hur liten jag är. men jag drar väl snart, härifrån. till: Melbourne. till: Shanghai. till: Mexico city. wazz up. varför är jag sån.

finns jag, verkligen? så länge min verklighet är DSC's forum, och Havanna. och ingen där eller här har jag träffat. ni kanske bara är dockor. och för er är jag kanske bara en docka. fanns Oscar Wilde? allt är kanske bara eN HA!!!!HAAAAAA!!! EN JÄVLA DROG.

jag finns inte men jag är 17 år.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

Bloggtoppen.se BlogRankers.com