Havanna - 2004.12.14

[Ever since I was 8 or 9 I've been standing on the shoreline]

Saturday, June 18, 2005

Groucho Marx sa..

"Jag skulle inte kunna tänka mig att bli medlem i en förening, som skulle kunna tänka sig att ha mig som medlem." - Groucho Marx

Och när jag läser mina ord, på Havanna, och ibland tänker mig för, på er, så tänker jag på vad Groucho Marx sa. Att ni sitter här, och faktiskt fördriver er tid, på att läsa oväsentliga saker som kanske bara hittats på, ändå, så, av en kille, yngre man, vad fan som helst, som en gång satte sig ner, men inte längre vill sitta ner, för att skriva allt det här, för er, jävla ni, som ändå bara är såna som kan fördriva tid på en konstig man, som mig. Sen tänker jag tillbaka på mig, som faktiskt, ägnar mer tid åt att skriva det här åt er, än er, och dela med mig av något som inte ens får plats, i min famn, och därför heller aldrig kommer att kunna bäras med, till en annan horisont, och skriver, bara för att bli förstådd, men ändå inte veta.

Hur saker fungerar, men att saker finns. Och finns, kanske bara för att jag sitter här, inbillar jag mig, när världen roterar ett varv till.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

Bloggtoppen.se BlogRankers.com