Havanna - 2004.12.14

[Ever since I was 8 or 9 I've been standing on the shoreline]

Saturday, January 22, 2005

Nu sitter jag bara här...

AHhhh.....

Poh.....

Det svartnar och jag vet att jag måste ha luft. Det svartnar som fan och jag står bara där och alla andra springer runt mig som i en ring och det svartnar och jag står där som den enda stilla punkten i hela världen. Och jag står där skitstilla, så jävla stilla, och orörlig, för jag är rädd för att komma i kontakt med något som rör sig, rädd för att snurra med. Rädd för röra något som betyder någonting. Någonsin. Jag står där och plötsligt blir jag sur på alla fina ord, så jävla förbannad på det jag skriver när jag försöker snickra ihop två meningar med varandra, två ord med samma bräda, två ord med samma spik, och jag blir arg och funderar på att slänga alltihop. Och jag står bara där och vill slänga mig in i allt som snurrar och komma tillbaka eller kanske inte komma tillbaka men iallafall inte bara stå kvar där och skriva fina ord. Jag blir så jävla sur på de fina orden och på att jag tror att de betyder någonting, alls.

Jag vill riva isär allting. ROPA!!! Med StOrA bokstävEr. kasta omkull AllTing. Se ögon sOm Strindbergs Ögon, wad fuck som HelsT! SoM om någonTing drar inom mig - pumpar i extrarapid,, poff, poff,, som att orden kontrollerar mig och jag kan inte kontrollera orden..tjaff-tjaff-tjaff-- kommer jag någonsin loss.. hA?!

Jag blir sur som som fan på att jag snickrar alls och inte bara spottar ut allting som det är,,, rakt UT!!! RAkt i skiten - rakt ut.. som AtT varje BrÄDa skulle betyda mer: sammanfogad med än annan: en var för sig.. .ha? som Att inTE varje liten modul är konsten i SIg. Som att deT inTE är penseldragen som Säger vEM KONSTNÄREn är, utan motivet. Som Att MOTIV behövs. Som att beräTTelser BehÖvs. Bara Ord, OCH penSeldrag.. Och att VARjE teXT eller VaRJE ord betyder mer än rösten som sjunger och vecklas ut, faller, faller, faller, och bryts upp i falsett, som vårens knoppar bryts i vårsolen.. som att ord betyder någonting i sig..mer än tystnaden efteråt.. mer än TYSTNADEN efTERÅT..... Psssst..pfffffft...pssssssst...

*sschhhh*

Nu sitter jag bara här...

Jag sitter bara här...

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

Bloggtoppen.se BlogRankers.com