Havanna - 2004.12.14

[Ever since I was 8 or 9 I've been standing on the shoreline]

Monday, January 24, 2005

Reflektion: Filmgalan!!!

Det var som när hon den där fjärten berättade om Bergman-priset ikväll. Förresten, vilken jävla snobbföreställning!!! Jag vill skrika ut det när han den Kjellman-fjanten spelade fjärt hela kvällen, som en pajas. Som en sån som efter halva föreställning borde inse att han är jättelöjlig och barnslig, och gå hem. Men ibland fick han till det!! Den lilla fjärten alltså!!

Många fjärtar på galan, och den värsta var Harriet som var snobbarnas snobb och kom in och berättade att hon hade fått en Oscar. Ha, utan poäng. Som att det inte var fint nog och på bänkarna satt kultursnobbeliten och kände sig inte fina nog!!! Och stackars Jonas Karlsson sa något om sport, och fotbollsspelare i snobbItalien, och tabu och tabu för ingen rörde en enda min!!! Hahahahaha!!

Och "Pattan", kulturministern är så söt och oskyldig så man vill bara krama honom.. och han ser verkligen inte ut som en minister eller nåt!! För han är liten, typ Supersize me!! and, minimize Göran äcklet Persson.

Jag bara satt i min soffa och ville att ”Fyra nyanser av brunt” skulle ta hem skiten, skulle ta hem allt som ”Sånger från andra våningen” gjorde för några år sedan. Men sen kom Masjävlar och snodde allt, fy fan, det kändes som ett rån!!!

Och alla tal som var så jävla förprövade, som hade övats in som om de vore repliker till en dramatenföreställning, en jävla Strindbergkukpjäs!!! Tack, tack, tack, tack, tack, utan dialekter. Utan färger, utan någonting, utan glädje. Bara en jävla statuspryl!!

Och Henrik Schyffert var säkert för löjlig men jag gillade honom. Det var som om Killinggänget var kompisgänget som hamnat fel, som hamnat i kulturens finrum bara för att de är de som förstår kulturen, som utnyttjar den och drar den i skiten och kletar ut skiten på fina tapeter i röda jävla stugor som ligger utkastade i skogarna,,,eller drar ut skiten på galaföreställning och Henrik Schyffert stod upp, länge,,ha, undra vad han tänkte på.. jag tror han ville smälla en bomb över hela skiten!! det är kultur.. att utnyttja den,, att slå skiten ur den,, att visa vad det är.. bara ett förhållningssätt.. ett sätt att slå på hela jävla apparaten, och en ny gala för snobbarna…Henrik Schyffert stod bara där, och visade ”fuck you”-fingret för alla som kommit så jävla långt och hade stora magar nu och inte ens log eller visade känslor…

Vart fan fanns Johnny Holm??!?!!? HA??

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

Bloggtoppen.se BlogRankers.com