Havanna - 2004.12.14

[Ever since I was 8 or 9 I've been standing on the shoreline]

Friday, March 04, 2005

This is our music

Herre gud, jag satt och log hela tiden, under hela programmet, bara för att det var så jävla bra. Två gånger skrattade jag, och jag skrattade åt duvorna: 1. När David sa att han inte var duvmannen, "ni kan kalla mig för mannen med duvor, men jag är ingen duva".. 2. Första gången, när han sa "jag gillar duvor" och stod där i det lilla rummet, orakad och med rufsigt hår som om han var kidnappad av någonting. Snälla släpp ut mig. Istället berättade han att han gillade duvor. Vilken jävla hjälte!!

Herre gud, "This is our music" ikväll var det bästa "This is our music"-avsnittet hittills. Plats 2, Khonnor. Plats 3, japanska killen med krukorna.

Eller när Hypo gick in i sin skivaffär och pekade ut skivor som var kassa och såg jävla förlägen ut och rädd för att stöta sig med även den blåsta skivhandlaren, när han pekade på skivor utan liv och till slut kom fram till sin egna skiva och typ viskade och kastade blickar hastigt omkring för att kontrollera och försäkra sig om att ingen såg, och han viskade att det ibland kommer in kunder och frågar om hans skiva och det känns jättekonstigt då. Det var så jävla stort. Det känns så jävla äkta i nutiden, så jävla borta från samtiden; att göra någonting och skämmas för det, det känns så jävla mycket 50-tal, innan deras barn växte upp som jävla tonårsbortfall och fuckade upp hela den generösa och timida attityden med punk och flowerpower och rock och progg. För många slåss med sina konstverk, ungefär som att de vore vapen och verktyg för att vinna någonting. Hypo ville bara stå kvar där han stod. AHHHHH!!!

Och när han satt på en bänk i en park och sa att någon hade sagt till honom att hans musik skulle vara bra om den hade låtit som Daft Punk. "Men jag skiter i det, för jag vill inte låta som Daft Punk", typ. AHHHHHHHH!!!

This is our music imon, för ni som missade det idag. Missa inte det imon! MISSA INTE DET IMON!!! RÖR PÅ ERA FETA ARSLEN OCH MISSA INTE DET FÖR GUDS SKULL!! RÖRA ERA FETA ARSLEN MOTSOLS OCH TA EN MORGONPROMENAD, MEN MISSA INTE DET!!

För fan. (SVT kl. 19.30, fredag alltså.)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

Bloggtoppen.se BlogRankers.com