Havanna - 2004.12.14

[Ever since I was 8 or 9 I've been standing on the shoreline]

Tuesday, January 24, 2006

946. Free Sven-Göran Eriksson

Om man förstår att man inte förstår, så förstår man i alla fall någonting.

***

Nu spisas: The Rolling Stones - As tears go by, för tredje dagen i rad.

Spisas också: Daniel Johnston - Syrup of tears

***

Skillnaden mellan kunskap och tro är att kunskap är att veta att man tror och tro är att tro att man vet.

***

Intressant genomgång på tavlan idag:

Är ett skepp samma skepp om det, till exempel; åker från hamn till hamn och byter en del på varje hamn, så att det efter ett antal hamnar har bytt allt? Om, ja; säg att man samlar upp alla gamla skeppsdelar och bygger ännu ett skepp. Då finns det två skepp som båda kan påstås vara samma skepp, utan att vara identiska.

***

Svennis fick sparken, så dom tog honom. Dom knäckte honom och drog honom i smutsen. Dom klädde ut sig och bedrog sin egen ledare några månader innan strid. För att han berättade sin version av sanningen, vad händer? Och nu ska dom förhöra folk om korruptionsanklagelserna som Svennis förde fram, och blev sparkad till följd av, sparkad för fansens skull, och om dom korrumptionsanklagade åker fast, vem har fansen att tacka, om inte Svennis? Det är något ruttet in the state of England. Yes, med dödsskallen i ena handen och en Rooney-tröja i famnen, hoppas dom torskar och Svennis börjar träna Brasilien. Han hade varit värd det. Fotbollen hade varit värd det. Jag har aldrig förstått journalister som drar in privatlivet i yrkeslivet, som Clinton, okay, han ljög också och det var fel, men dom är bara som alla andra, fast bättre på det dom håller på med. Om ni förstår.

Free Sven-Göran Eriksson.

Haha, free Sven-Göran Eriksson och skeppa honom till hamnen i Birmingham, aha, det finns en sån, no, där kan han träffa oljeshejken och ringa Beckham, säga, hey, Aston Villa här, har du hört om oljeshejken och mig, vi ska göra Aston Villa till världens bästa lag, Beckham, Beckham, är du kvar? Hallå?

***

Gör jag mig beredd för att dö genom att tänka på den
redo för livet genom att välja ensamheten
så att jag balanserar
som en lindansare
på ruinens brant
genom att tänka på dom
som inte saknar mig

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

Bloggtoppen.se BlogRankers.com